Illustrative CGI of the proposed central square

Opening up the site

Inviting you in and opening up the site

The new research and innovation buildings will be designed to be as open as possible – bringing the ‘science on show’ and offering an opportunity for the community to observe and to be inspired by the research and development activity within.

The centrally located café will to be open to the public with internal and outdoor seating, and the access via Station Road will be improved to better connect the site by pedestrian and cycle transport to the rest of the village and the station.

Illustrative CGI of the proposed rear courtyard. Click image to enlarge Pinch to zoom

Key documents & downloads

Click here to download documents and information:

  • Printable feedback form
  • Consultation flyer
  • Site plan of proposals

Contact us

You can get in touch with us here.